Dirt dirty Business

16.03.2016

Ja, jag växte alltså upp i en industri - en lortig industri, där målet är att göra välden renare. Detta genom att tvätta tunga fordon på bästa och mest effektiva sätt - MILJÖVÄNLIGT, alltså samtidigt ta hand om skiten och låta naturen vara ren. 

 

Iom att industrin växer, företaget växer blir man också allt mer medveten om att det inte bara är lastbilarna som är lortiga - utan man springer alltmer ofta in i människor med väldigt skitga avsikter. Så hur hanterar man detta? Går det att tvätta sin tillvaro ren från dessa? .... Stay Tuned

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

ALL CAPS TITLE

© 2017 Dirty Dynasty Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now