top of page

Business Casual

På slutet har jag läst en hel del inlägg och artiklar om att man som kvinna måste tänka sig för vad man har på sig. Både som privatperson och i jobb. Att man inte ska ha rosa till exempel - för att det på något vis skulle vara förlöjliganade av en Business woman. Jag läste om en tjej som valt att inte köpa sin nya telefon i roseguld eftersom hon vara rädd att hon skulle uppfattas som för "tjejig" och tappa respekt. Jaha, tänkte jag - jag har en roseguld telefon, tanken har aldrig ens slagit mig att jag inte skulle kunna välja vilken färg jag vill på min telefon av rädslan för att tappa respekt. Jag har desstom ett skal med bla. rosa blommor. Mja ladies - respekten sitter inte i vad man har för färg på sin telefon, och att böja sig för en sterotyp uppfattning, det är inte långsiktigt!

Man måste omfamna vad man tycker, vad man är - där kommer respekten!

ALL CAPS TITLE

bottom of page